divendres, 16 de setembre del 2016

CIRCULAR SETEMBRE.



SECCIÓ SINDICAL DE  CCOO JESUÏTES EL CLOT-ESCOLA DEL CLOT.

Setembre 2016.
Hola  tots/es...”Sant tornem-hi”!!!!
Informar-vos que abans d’acabar el curs, el Comitè va demanar a Direcció que se li proporcionés l’addenda ( noves clàusules a afegir al contracte de treball ) a signar pels companys/es de la NEI.
En tornar de vacances, la Direcció va procedir a  lliurar l’addenda al Comitè .
Ahir va tenir lloc la primera reunió ordinària del Comitè d’Empresa, en un principi, UGT ( USOC no va poder assistir a la reunió ) va trobar l’addenda del tot correcta, demanant només una petita modificació. Quan va ser el nostre torn, ens vam adherir a aquesta petita modificació i els vam exposar altres punts que calien ser tractats.
Aleshores, fent un exercici de responsabilitat conjunta i després d’un intens debat, estudi i reflexió, i fent gal·la d’un excel·lent treball en equip el Comitè va acordar fer un escrit conjunt,( tots els punts llevat, d’un del qual són propostes de CCOO acceptades per tots els presents ) que ha estat registrat aquest matí.
D’altra banda, estem treballant perquè la Direcció ens deixi difondre informació a través del correu electrònic de l’escola, vam presentar un escrit el mes d’abril passat que no ha rebut resposta formal, però confiem que en breu la rebrem.
Només em resta desitjar-vos un bon inici de curs.
Recordeu que ens podeu trobar a:

O directament a Google: CCOO Educació Escola del Clot


A la pestanya <<concertada>> trobareu les darreres circulars publicades i tota mena d’informació sobre el nostre sector.

Si voleu atenció personalitzada, concertar cita, demanar informació ( també podeu comptar amb les companyes Anna Dotú i Laura Fernández ) em podeu escriure, sóc:
Maria Mercè Aguilar i Margalef.
Secretària de la Secció Sindical.